Myynti

In English – Suomeksi

Drillcom-kallioporat

Porakoneemme on kilpailukykyinen, kotimainen vaihtoehto kallionporaukseen. Varaosat, huolto, ylläpito ja tekninen palvelu löytyvät Sinua läheltä. Suomen kielellä selviävät vaikeastikin selitettävät viat yhdellä palvelupyynnöllä. Tutustu mallistoomme ja valitse käyttötarkoituksiisi sopiva malli. Pystymme järjestämään tutustumiskäyntejä asiakkaidemme luokse, mikäli haluat kuulla käyttäjäkokemuksia ja kokeilla itse miten pora uppoaa peruskallioomme.

Drillcomin tuotelinjaan kuuluu 

RD22

RD28

RD30

RD32

kallioporakoneet.

 

Nyt kauttamme myös käytetyt vasarat, laitteet ja varaosat

Harkitsetko käytetyn rakennus-, louhinta- tai kallionporauslaitteiston tai laitteen ostoa, myyntiä tai vaihtoa? Olemme tavanneet vuosien saatossa monia kallionporaus-, maansiirto- ja rakennusalan työntekijöitä. Saatamme löytää Sinulle juuri sen laitteen tai kauppakumppanin, jota etsit.

Meillä on myös tarvittava tietotaito ja kapasiteetti varaosien tekemiseen. Joskus sopivaa osaa on vaikea löytää laitteiston iän tai toimitusvaikeuksien vuoksi. Ohessa kuvia koneista, jotka ovat viime vuosina kulkeneet pajamme kautta. Toimita omasi näiden koneiden joukkoon, joiden käyttöikää ja toimivuutta on parannettu ylläpito- ja huoltotoimenpitein sekä laadukkain varaosin. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö!

Markkinointi 

Teemu Hänninen
+358 40 831 1271
teemu.hanninen(at)drillcom.fi

Tuotanto

Heikki Tervonen
+358 45 262 1232
heikki.tervonen(at)drillcom.fi

 

 

RD22 in a tracdrill

RD32